Menu's


Menu 1

Voorgerechten

  • Tomatensoep
  • Dagsoep
  • Gevulde champignons

Hoofdgerechten

  • Koninginenhapje met bladerdeegkoekje en slaatje
  • Stoofvlees op zijn vlaams
  • Gegratineerd witloof
  • Visserspotje
De gerechten worden geserveerd met verse frieten, puree of kroketten.

Dessert

  • Roomijs: vanille of mokka met of zonder slagroom.


Menu 2

Voorgerechten

  • Tomatensoep
  • Dagsoep
  • Kaaskroketten Garni
  • Garnaalkroketten Garni
  • Carpaccio

Hoofdgerechten

  • Steak(200gr.) met saus naar keuze en slaatje
  • Rundsbrochette met warme tomaat
  • Gegrilde zalmfilet met bèarnaise en broccoliroosjes
  • Kipfilet met saus naar keuze en gewokte groentjes
Al deze gerechten worden geserveerd met verse frieten, puree of kroketten.
Sauzen: Peperroom, champignonroom, roquefort, bèarnaise of mosterdsaus.

Dessert

  • Roomijs: vanille of mokka met of zonder slagroom.
  • Panna Cotta met frambozencoullis
  • Chocolademousse